DeBesteBBQ.nl

In 2017 was het zo ver. Onze Jeroen, trouwe redacteur bij GadgetGear en keukenfanaat bij JustForKoks.nl, wilde BBQ’s onder de loep houden. Niet als pro en voor de pro’s, maar voor de consument.  Hoofdredacteur Arjan Olsder had al eerder barbecue reviews gedaan, dus hij was snel overstag. ‘We gaan het doen, maar hoe maken we het bijzonder en waardevol?’

Er waren al vele reviews door barbecue pro’s, maar die sloten niet altijd aan bij de gemiddelde gebruiker. We besloten een stapje terug te nemen. Hoe gemakkelijk kun je een mooi stukje vlees bereiden? Wat moet de consument weten als zij een BBQ kopen? Wat is nu echt belangrijk? Is er al een organisatie die dit specifiek binnen Nederland en België doet? Nee. Het idee voor #DeBesteBBQ was geboren.

De redacteuren zijn op stoomcursus BBQ gegaan, de journalistieke pennen ingeruild voor BBQ tangen en de rest is geschiedenis.

ANNO 2021

Anno 2021 staat  #DeBesteBBQ onder leiding van niemand minder dan onze eigen Peter. Deze all-round barbecue specialist coördineert alle tests samen met zijn wingmen Jeroen en Hoofdredacteur Arjan.

Wordt alles nog wel gefactchecked?! Ja, zeker. De technische en inhoudelijke begeleiding komt van barbecuekenner en hoofdredacteur van GadgetGear.nl / JustForKoks Arjan Olsder. Hij houdt alles in de gaten en zorgt dat alles volgens de kwaliteitseisen van GG & JFK verloopt.

JOUW BARBECUE IN ONZE TEST?

Wil jij, jouw barbecue terugzien in onze tests? Dat kan en is geheel kosteloos. Immers, we willen een correct, onafhankelijk oordeel kunnen vellen over jouw product. Wil je jouw barbecue getest hebben, neem dan contact op met [email protected].

ONZE TESTRESULTATEN IN JOUW MARKETING?

Met de deelnemende merken hebben wij goede afspraken gemaakt over wat ze wel en niet mogen met onze awards, quotes, foto’s etc. Er is een specifieke informatiepagina voor webshops en winkeliers.

GEBRUIK OP SOCIALE MEDIA

Het is voor alle kanalen toegestaan om onze awards in sociale media te laten zien. We vragen wel deze te voorzien van de hashtag #DeBesteBBQ.

GEBRUIK DOOR DE MEDIA/PERS

Wil jij Pitmaster Pete, BBQ Jero, of onze hoofredacteur in jouw interview, uitzending of 24BBQ? Ga je gang! Een link terug zouden we tof vinden 🙂 Voor interviews, afbeeldingen op specifieke formaten en andere zaken, graag contact opnemen met [email protected].

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.