Over JustForKoks.nl

Justforkoks een foodblog met ballen

Justforkoks… Ja die Engelse VS Nederlandse naam die botst her en der wel eens. Dat vinden wij hilarisch. Wij zijn namelijk een stelletjes  Le-Coq-du-premiers, Haantjes de voorste, Thuiskoks met ballen -of zo zien wij onszelf graag-. Vandaar deze naam waar je iedereen eventjes bij hoort denken. Zo blijft ie plakken 😉

Ooit (2016) bedacht door hoofdredacteur Arjan Olsder (Digishock) en redacteur Jeroen (GadgetGear). Zij zouden wel eventjes het Foodblog naar een nieuw level brengen. Nou, jongens en meisjes… Of dat gelukt is, dat laten we in het midden. In ieder geval is JFK geboren.

JFK, ja. Zo korten wij ons graag af. Bekt lekker, maar heeft niets presidentieels. JustForKoks is een uitvoerige foodblog van kokende mannen, voor kokende mannen. Stoere mannen of mannen die graag stoer doen. Met baarden, tatoeages, oorringen… Eigenlijk halve piraten. We bespreken en recenseren de beste en nieuwste kitchen tools voor de hardcore keukenfreaks. Dus geen roze zooi en als we het over voedsel hebben, dan laten we dat tarwegras ook links liggen.  -Tenzij we ooit uitvinden hoe we er bier van kunnen maken.- Voor mannen dus! Oke, vooruit dan maar… Als je een keukenprinses bent, mits een stoere, dan ben je ook van harte welkom 😉

Vanuit JFk is DeBesteBBQ ontstaan. Vet gave en uitgebreide reviews voor de consument. Jij dus! We testen en reviewen vanuit JustForKoks en posten de uitkomsten op DeBesteBBQ.nl (Neem gerust eens een kijkje).

Keukenteam Justforkoks.nl

Chefkok de redactie

Arjan

Sous-chef de redactie

Jeroen

Zelfstandig werkend kok

Michiel
Bas
Roy

Grillmasters

BBQ Peete   (Peter)
BBQ Jero  (Jeroen)

Recensies

Wist je dat JFK ook andere zaken recenseert dan keukenproducten? Wij reviewen ook maandelijks wijn en restaurant recensies. Mocht je geïnteresseerd zijn dan weet je ons te vinden.

We zijn allemaal vrijwilligers, maar je komt als lid van het team gemakkelijk in aanraking met leuke, nieuwe producten. Heb je dus een passie voor food, ben je een vent (of een meid) met ballen en kun je lekker schrijven, stuur even een mailtje naar de chef.

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.