Online Restaurant Recensie

Online restaurant recensie door JFK

Wij eten en drinken graag, dat wist je al. Ook schrijven wij onze mening niet onder stoelen of banken. Daarom vinden wij het leuk geregeld uit eten te gaan en onze bevindingen op te schrijven. We leten vooral op presentatie, behulpzaamheid, professionaliteit en uiteindelijke smaak en prijs.

Online recensies worden steeds belangrijker voor restauranteigenaren. Tegenwoordig is iedereen recensent dus kun je het jezelf niet veroorloven om steken te laten vallen. De ‘alledaagse online recensent’ is misschien wel het meest van belang voor beginnende ondernemingen. Online beoordelingen worden alleen maar belangrijker. Zo’n 70 procent van de Nederlandse gasten heeft voor het bezoek even op het internet gekeken. Daarom kunt u de redactie van JFK inhuren om incognito te komen eten.

U krijgt na afloop de review te lezen, voor publicatie. Op deze manier kunt u nog zaken toelichten of eventuele misvattingen rechttrekken. U mag daarna bepalen of we het publiceren of niet. Wij brengen vooraf kosten in rekening voor de maaltijd, in overleg met u. Daarnaast eventuele reiskosten. Verder niets. Wij hoeven er niet op te verdienen, het gaat ons er puur om een eerlijke review te plaatsen in goed overleg. En, niet geheel onbelangrijk, zo nu en dan eens lekker te eten!

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.