Nieuwe bedrijfskleding Albert Heijn AGF

AH to Go in 2021 in 100 kantoren

De functie van het kantoor veranderd. Zeker nu we als consumenten massaal gewend zijn aan (meer) thuiswerken. Bij Albert Heijn geloven ze in de het succes van onbemande AH to Go vestigingen in kantoren en in 2021 wilt het bedrijf op dat gebied enorm groeien. In samenwerking met Selecta, dat al meerdere Foodie’s Micromarkets exploiteert, […]

De functie van het kantoor veranderd. Zeker nu we als consumenten massaal gewend zijn aan (meer) thuiswerken. Bij Albert Heijn geloven ze in de het succes van onbemande AH to Go vestigingen in kantoren en in 2021 wilt het bedrijf op dat gebied enorm groeien.

In samenwerking met Selecta, dat al meerdere Foodie’s Micromarkets exploiteert, gaat Albert Heijn de onbemande supermarkten naar grote kantoren brengen. Het is de bedoeling dat AH personeel alleen nog aanwezig is om de voorraden aan te vullen. De rest van de taken moeten door klanten en handige machines worden uitgevoerd.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.