Nieuwe bedrijfskleding Albert Heijn teamleider 1

Albert Heijn pakt deel van het DC van failliet BCC

Met de faillissementen van BCC en Big Bazaar heeft Mirage Retail voor Blokker een enorm probleem. Het distributiecentrum in Geldermalsen komt voor een groot deel leeg te staan. De grootste blauwe boodschappenleverancier van Nederland springt letterlijk in het gat. Ahold heeft al een groot magazijn op hetzelfde bedrijventerrein en krijgt met de overname veel meer […]

Met de faillissementen van BCC en Big Bazaar heeft Mirage Retail voor Blokker een enorm probleem. Het distributiecentrum in Geldermalsen komt voor een groot deel leeg te staan. De grootste blauwe boodschappenleverancier van Nederland springt letterlijk in het gat.

Ahold heeft al een groot magazijn op hetzelfde bedrijventerrein en krijgt met de overname veel meer ademruimte. Toch geeft uitbater Mirage Retail Group aan ook naar andere uitbaters te zoeken die naast haar eigen Blokker gebruik kunnen maken van de capaciteit in Geldermalsen. In totaal telt het complex namelijk 120.000 vierkante meter en is in 2020 nog flink gemoderniseerd. Dat is bijna drie keer zo groot als het huidige distributiecentrum van AH.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.