Aldi gaat kassaloos in Utrecht

Een Aldi filiaal in Utrecht krijgt de primeur. Aldi schrapt in dat filiaal al haar kassa’s. In plaats daarvan gaan klanten betalen met een app. Het kassaloze filiaal komt op de hoek van de Lange Vlietstraat en de Oudegracht. Via een app worden de betalingen voortaan voldaan. Zelf scannen lijkt niet te hoeven daar sensoren […]

Een Aldi filiaal in Utrecht krijgt de primeur. Aldi schrapt in dat filiaal al haar kassa’s. In plaats daarvan gaan klanten betalen met een app. Het kassaloze filiaal komt op de hoek van de Lange Vlietstraat en de Oudegracht.

Via een app worden de betalingen voortaan voldaan. Zelf scannen lijkt niet te hoeven daar sensoren meten wat jij in jouw wagentje legt. De systemen van Aldi gaan klanten ook volgen, maar niet identificeren.

Het lijkt de eerste winkel van Aldi Nord te zijn die deze stap maakt. Aldi Süd opende eerder al een kassaloos filiaal in Londen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.