Aldi Süd

Aldimat, de automaat voor jouw boodschappen?

In Duitsland is Aldi Süd druk aan het experimenteren met haar Aldimat. Het idee is dat je ook buiten openingstijden, gemakkelijk boodschappen kunt doen bij de grootgrutter. De eerste Aldimat is geïnstalleerd in de Aldi vestiging in het Duitse Haßloch (Rijnland-Palts). Het assortiment van de Aldimarkt is nog wat beperkt. Zo kun je er ontbijtproducten […]

In Duitsland is Aldi Süd druk aan het experimenteren met haar Aldimat. Het idee is dat je ook buiten openingstijden, gemakkelijk boodschappen kunt doen bij de grootgrutter.

De eerste Aldimat is geïnstalleerd in de Aldi vestiging in het Duitse Haßloch (Rijnland-Palts). Het assortiment van de Aldimarkt is nog wat beperkt. Zo kun je er ontbijtproducten kopen, maar ook gegrilde producten voor de avondmaaltijd of snelle snack.

Aldi staat bekend als discounter. Die visie wordt ook doorgezet in de strategie achter de Aldimat. De producten die uit de automaat komen, zullen hetzelfde prijskaartje meekrijgen als wanneer je deze in de winkel zou kopen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.