Alle HEMA wijnen krijgen eigen cadeauverpakking

De HEMA pakt het deze zomer leuk aan met haar wijnen. Het van origine Nederlandse warenhuis heeft voor 9 van haar wijnen bijpassende cadeauverpakkingen laten ontwerpen. De negen verpakkingen sluiten naadloos aan op de vormgeving van de flessen en de etiketten. Hierdoor worden de flessen extra feestelijk wanneer ze als cadeau worden gekocht. Bovendien leveren […]

De HEMA pakt het deze zomer leuk aan met haar wijnen. Het van origine Nederlandse warenhuis heeft voor 9 van haar wijnen bijpassende cadeauverpakkingen laten ontwerpen.

De negen verpakkingen sluiten naadloos aan op de vormgeving van de flessen en de etiketten. Hierdoor worden de flessen extra feestelijk wanneer ze als cadeau worden gekocht. Bovendien leveren de kokers voor de Great Expectations (Sauvignon Blanc), Barrel Selection (Rousanne) en Navajas Rioja Crianza extra bescherming voor de flessen. HEMA stopt zelfs een informatieboekje over de wijn in de kokers. Deze wijnen starten vanaf €10. De cadeauverpakkingen worden zowel in de winkels als online aangeboden bij de flessen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.