Bazaar, vegetarische recepten uit het Midden-Oosten

2019 lijkt het jaar van de vegetariër te worden. Tenminste, in het boekenschap. Na verschillende vegetarische BBQ boeken de afgelopen weken, ligt vandaag Bazaar in de schappen. Bazaar is een vegetarisch kookboek met een sterke focus op de keuken van het Midden-Oosten. In dit kookboek van Sabrina Ghayour gaat het niet alleen om zware hoofdgerechten, […]

2019 lijkt het jaar van de vegetariër te worden. Tenminste, in het boekenschap. Na verschillende vegetarische BBQ boeken de afgelopen weken, ligt vandaag Bazaar in de schappen.

Bazaar is een vegetarisch kookboek met een sterke focus op de keuken van het Midden-Oosten. In dit kookboek van Sabrina Ghayour gaat het niet alleen om zware hoofdgerechten, maar zeker ook om de lichte snacks, salad bowls en zelfs het maken van brood. En… over het serveren van gerechten op grote schalen. Lekker delen met iedereen aan tafel. Ai, dat klinkt goed.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.