Ben & Jerry’s en Magnum komen in gevaar door de Brexit

Unilever is een Brits/Nederlands concern waarvan een groot deel van de productie in het Verenigd koninkrijk plaatsvindt. Nu de Brexit snel dichterbij komt en de gevolgen niet duidelijk zijn, begint het concert een grote voorraad ijs aan te leggen. Op 29 maart lijkt een harde Brexit plaats te gaan vinden en dat is niet zo […]

Unilever is een Brits/Nederlands concern waarvan een groot deel van de productie in het Verenigd koninkrijk plaatsvindt. Nu de Brexit snel dichterbij komt en de gevolgen niet duidelijk zijn, begint het concert een grote voorraad ijs aan te leggen.

Op 29 maart lijkt een harde Brexit plaats te gaan vinden en dat is niet zo gek ver voor de warme periode aanbreekt. Met dat in gedachten lijkt Unilever nu hard aan het werk met haar ijsmerken. Van Ben & Jerry’s en Magnum worden nu grote voorraden aangelegd zodat de Brexit de leveringen niet op korte termijn kan beïnvloeden.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.