Black Friday aftermath, hier zaten de echte kortingen

Kieskeurig heeft becijferd waar gisteren de echte kortingen waren tijdens Black Friday. Het waren vooral gamers en kookliefhebbers die de kortingen wisten te pakken. Kieskeurig hield in verschillende productgroepen de kortingen bij. Voor alle keukenapparatuur was een flinke stijging in de kortingen te zien ten opzichte van vorig jaar. Kreeg je vorig jaar gemiddeld 17,7% […]

Kieskeurig heeft becijferd waar gisteren de echte kortingen waren tijdens Black Friday. Het waren vooral gamers en kookliefhebbers die de kortingen wisten te pakken.

Kieskeurig hield in verschillende productgroepen de kortingen bij. Voor alle keukenapparatuur was een flinke stijging in de kortingen te zien ten opzichte van vorig jaar. Kreeg je vorig jaar gemiddeld 17,7% korting op een magnetron, was dat dit jaar zo’n 22,2%. Espressomachines kregen in 2017 nog zo’n 17,5% korting en dit liep nu op tot 20,8%. De grootste stijging zat in de frituurpannen. Die stegen van 13,5% korting in 2017 naar 19,2% in 2018.

Vrijwel alle categoriën die Kieskeurig in haar persbericht liet zien, zaten qua kortingen in de lift. We hopen natuurlijk dat die trend in 2019 doorzet.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.