Bonduelle komt met vries verse groenterijst

Ik geef toe, ik koop het regelmatig; groenterijst van bloemkool of brocolli. Gewoon in een plastic doosje in het koelvak bij de groenten. Maar, met Bonduelle kun je het nu ook vries vers kopen. Het grote nadeel is dat de verse rijst wat lastig invriezen is. Dat wil zeggen, het in porties uit de vriezer […]

Ik geef toe, ik koop het regelmatig; groenterijst van bloemkool of brocolli. Gewoon in een plastic doosje in het koelvak bij de groenten. Maar, met Bonduelle kun je het nu ook vries vers kopen.

Het grote nadeel is dat de verse rijst wat lastig invriezen is. Dat wil zeggen, het in porties uit de vriezer halen is een probleem. Doorgaans is het een massief blok na invriezen ;-). Het lijkt erop dat Bonduelle dit heeft opgelost.

En dit lijken ze te doen zonder toevoegingen want… de zakjes heten 100% Bloemkoolrijst en 100% Broccolirijst. De voordelen van groenten als vervanger van rijst of pasta zijn enorm. Want, ben je aan het diëten, krijg je vrijwel geen koolhydraten binnen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.