Samsung Cube Koelkast Series

CES: Samsung presenteert de Cube Refrigerator Series

Een nieuwe, modulaire koelkast, die je gemakkelijk kunt stapelen. Waar je zelfs naast kunt slapen. Dat was het idee van de ontwikkelaars van de Samsung Cube Refrifirators. Dit zijn kleine koelkastjes, ontwikkeld voor het koelen van bier, wijn en cosmetica. Bier en wijn hebben beiden een andere ideale bewaar- en drinktemperatuur. Met de cube koelkasten […]

Een nieuwe, modulaire koelkast, die je gemakkelijk kunt stapelen. Waar je zelfs naast kunt slapen. Dat was het idee van de ontwikkelaars van de Samsung Cube Refrifirators.

Dit zijn kleine koelkastjes, ontwikkeld voor het koelen van bier, wijn en cosmetica. Bier en wijn hebben beiden een andere ideale bewaar- en drinktemperatuur. Met de cube koelkasten kun je die gemakkelijk en op weinig ruimte beheersen.

Om goed in het interieur te passen, zal Samsung deze koelkasten met verschillende kleuren op de markt brengen. Ze zouden zelfs ideaal in een slaapkamer moeten kunnen staan. Dit door een nieuwe technologie waarmee ze extreem stil zouden moeten zijn. Ideaal om na het nachtelijke deinen, nog even te wijnen 😉

Samsung Cube Koelkast Series

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.