Coravin Model Eleven Moodshot

Coravin Model Eleven schenkt wijnen op hoog niveau

Wie ons al langer volgt, weet het. Jeroen heeft een hele tijd terug de Coravin Model Two Elite mogen testen. Een speciale wijngadget waarmee je jouw wijntje kunt schenken zonder de nadelige effecten van het ontkurken. Met de Coravin Model Eleven gaat het merk nog veel verder. De Coravin Model Eleven maakt gebruik van de […]

Wie ons al langer volgt, weet het. Jeroen heeft een hele tijd terug de Coravin Model Two Elite mogen testen. Een speciale wijngadget waarmee je jouw wijntje kunt schenken zonder de nadelige effecten van het ontkurken. Met de Coravin Model Eleven gaat het merk nog veel verder.

De Coravin Model Eleven maakt gebruik van de Coravin Moments app. De twee koppelen via bluetooth. Met behulp van de app kun je de controle over de Coravin houden. Zo weet je bijvoorbeeld hoeveel Aragon gas je nog beschikbaar hebt voor de capsule vervangen moet worden, maar de app zal je ook adviseren wanneer de tijd rijp is om de naald te vervangen.

Maar de app gaat nog veel verder. Die helpt je namelijk ook bij te houden welke mooie wijntjes je nog in voorraad hebt liggen. Hij helpt je de juiste wijn-spijs combinaties te maken en, als het nodig is, welk wijntje je het beste kunt pakken wanneer je gezellig een avondje film gaat kijken.

Coravin Model Eleven Moodshot

De Coravin Model Eleven is ook van de nodige luxe voorzien. Nieuwe iconen aan de bovenkant en een LED statusbalk die aangeeft wat de status van het apparaatje is.

De Coravin Model Evelen gaat €999 kosten, maar daar krijg je wel wat voor terug. Niet alleen het meest uitgebreide systeem om wijn te schenken en te preserveren, maar ook een mooie leveren etui, zes Coravin Screw Caps, zes Coravin capsules en nog veel meer.

Oja, slecht nieuws voor iedereen met Android, er is alleen een app voor iOS. Android gebruikers moeten nog even zelf onthouden welke flesjes er op voorraad liggen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.