Melitta AromaFresh

Filterkoffie van verse bonen uit 1 apparaat, de Melitta AromaFresh

Filterkoffie is hip & happening, maar verse filterkoffie kan wat geduld vragen… en doorgaans twee apparaten. Met de Melitta AromaFresh, lijkt Melitta deze problemen op te lossen. De Melitta AromaFresh is een nieuw koffiezetapparaat, met geïntegreerde koffiemolen. De verse koffiebonen gaan in het reservoir boven de molen. Ze worden gemalen en vallen daarna keurig in […]

Filterkoffie is hip & happening, maar verse filterkoffie kan wat geduld vragen… en doorgaans twee apparaten. Met de Melitta AromaFresh, lijkt Melitta deze problemen op te lossen.

De Melitta AromaFresh is een nieuw koffiezetapparaat, met geïntegreerde koffiemolen. De verse koffiebonen gaan in het reservoir boven de molen. Ze worden gemalen en vallen daarna keurig in het koffiefilter om een vers kannetje koffie te zetten. Het idee is dat de aroma’s zo nog beter behouden worden, maar ons lijkt het vooral veel gemakkelijker ;-).

Melitta AromaFresh

De maalgraad van de koffiemolen is in drie standen instelbaar. Daarnaast kun je de koffiemolen uitzetten. Dan kun je de machine vullen met voorgemalen koffie.

De Melitta AromaFresh zet in een keer tien kopjes koffie. De koffiepot kan een uur op temperatuur worden gehouden. Het maalsysteem en andere onderdelen zouden gemakkelijk te reinigen zijn en er zit een ontkalkingsfunctie op.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.