Game of Thrones Wijn

Game of Thrones Wijn! Dat moeten we hebben! Toch?!

De Game of Thrones serie, je ontkomt er tegenwoordig bijna niet aan. Voor mij als fan, een waar genot, voor een GOT vreemde is het allemaal maar een vreemd gebeuren. Hoe dan ook, speelt Bob Cabral hier slim op in door wijnen op de markt te brengen, gebotteld in de Game of Thrones stijl.

Deze week verscheen de eerste aflevering van seizoen 7 en wat was die gaaf. Hoe leuk is het dan, om een wijn helemaal in de stijl van de Game of Thrones, te drinken?! Bob Cabral is een fan van de serie en wijnboer van de vierde familiegeneratie. Hierdoor werd hij uitgedaagd om wijnen te maken om de sterkte van de karakters en het terrein van hun koninkrijken weer te geven. Bob’s inspanning en geduld hebben wijn gecreëerd die de geest van de HBO®-serie belichaamt. Aldus Bob zelf 🙂

 

Terwijl Bob al ruim 30 jaar professioneel wijn heeft gemaakt, gelooft hij dat hij zijn beste wijn nog niet heeft gemaakt. Dit komt uit iemand die de eerste 100-punts California Pinot Noir plantte en wijn produceerde van de Williams Selyem Estate Vineyard, waar hij meer dan 16 jaar gewerkt heeft. Hij heeft meer dan 100 wijnen geclassificeerd in de categorie 95 tot 100 punten. In 2011 werd hij vereerd met de Wine Star Award van het Wine Enthusiast Magazine als Winemaker of the Year. Dus om nu te zeggen dat hij zijn beste wijn nog niet heeft gemaakt, dat doet niet onder aan de resultaten.

Sier je wijnrek met een paar flessen in de GoT stijl of kijk de serie licht beschonken zoals Tyrion Lannister het graag zou zien. De wijntjes van je oom Bob zijn nu verkrijgbaar op, hoe kan het ook anders, gameofthroneswines.com!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.