Hidde de Brabander lanceert bakhandboek over brood

Je weet vast heel veel over brood, maar de kans is groot dat je nog niet alles weet over de bereiding ervan. In ieder geval niet de bereiding van brood buiten de fabriek. Hidde de Brabander bracht gisteren het boek boulangerie uit en hoopt nog wat zaken aan je te onthullen. Het gaat in het […]

Je weet vast heel veel over brood, maar de kans is groot dat je nog niet alles weet over de bereiding ervan. In ieder geval niet de bereiding van brood buiten de fabriek. Hidde de Brabander bracht gisteren het boek boulangerie uit en hoopt nog wat zaken aan je te onthullen.

Het gaat in het boek vooral over vakkennis. Hidde deelt zijn kennis over deegontwikkeling, ingrediënten, gisten en desem. Met de recepten ga je brood bakken, stomen en zelfs frituren (we verwachten minimaal een oliebol). 22 november ligt het ook echt in de winkel voor €49,99.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: