Jamie Oliver en Landrover bouwen keuken op wielen

Next level koken met de auto

Jamie Oliver staat synoniem voor overal gezond koken. Land rover voor overal liters benzine verstoken. Oké, de relatie tussen de gezonde kok en het kekke karretje is een beetje raar. Toch hebben de twee elkaar gevonden in een speciale versie van de Land Rover Discovery die ook mijn mannenhart sneller doet kloppen.

Het Special Vehicle Operations (SVO) team van Land Rover bouwde de speciale Discovery voor Jamie Oliver. De Land Rover Discovery is op vele punten aangepast voor de topkok. Zo is de grill voorzien van een motor waarmee je een spit kunt aandrijven. Onder de motorkap heeft het team ook een complete slow cooker weggewerkt. In de trommels op de wielen kun je boter karnen en in het dashboard zit een broodrooster weggewerkt. Het meest bijzondere is nog wel de uitschuifbare keuken die uit de achterklep komt en het feit dat er nog steeds ruimte is voor de boodschappen.

Uiteraard komt de Land Rover terug in een speciale show van Jamie. Op zijn kanaal zijn drie uitzendingen te vinden waarvan de eerste vandaag om 19:00 live gaat.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.