Justforkoks Winactie! Win een gratis Wijntraining Online wijncursus WTOL2 (t.w.v. 145,-) met erkend diploma

Win een Online Wijncursus t.w.v. 145,- euro! Nu, bij JFK!

De redactie van JFK zit in de virtuele schoolbanken. Dit heeft alles te maken met onze maandelijkse wijnreview waar we speciale, bijzondere en interessante wijnen proeven, testen en delen in de ‘Wijn van de maand.’ Wil jij als trouwe lezer ook je wijnkennis bijspijkeren en afsluiten met een erkend WTOL 2 diploma? Lees dan verder en maak kans op een GRATIS online wijncursus van Wijntraining Online.

Wijn

Wijn is een interessant goedje. Gezellig als borrel, smaakmaker bij een goed diner, maar er is meer. Waar komen de wijnen vandaan, hoe worden ze gemaakt en wat komt daar nog meer bij kijken? Leer proeven, waarderen en herkennen. Dat is een beetje hetgeen wat JFK heeft ontdekt tijdens de cursus van Wijntraining Online.

Online

We zijn allemaal druk. De één nog drukker dan de ander. Dan past een cursus in de schoolbanken er vaak niet meer bij. Jammer, want iets leren wat je leuk vindt, gaat een stuk gemakkelijker dan de stof die je vroeger naar binnen lepelde. Ruud van Wijntraining Online heeft daarom de gehele cursus getransformeerd naar een virtuele ervaring die je zelf, thuis in je eigen tijd kunt doen. Natuurlijk, proeven moet je in de praktijk doen. Maar alles wat je theoretisch doet, dat doe je online d.m.v. E-learning.

 

Tuutuutuut de groetjes van

Ruud Weterings is Wine Entrepreneur, Vinoloog en liefhebber. Met zijn wijncursus hoopt hij liefhebbers, nieuwsgierigen en horeca professionals meer te kunnen leren en waarderen van de wijnen die onze wereld te bieden heeft.

“De cursus WTOL 2 vormt de basiskennis van wijn. Je krijgt toegankelijke en overzichtelijke informatie over de meest belangrijke aspecten van wijn. Je proeft verschillende wijnen, je ontdekt de wijngebieden. Per cursus worden ca 15 wijnen geproefd en besproken. Voor het theorie deel wordt gebruikgemaakt van Wijntraining Online. Tijdens de cursus komen de volgende onderwerpen aan bod: De wijngebieden in de wereld, Smaak van wijn, smaakfactoren, wijnbouw en vinificatie. Karakteristieken van druivenrassen en wijngebieden, Kwaliteitsverschillen herkennen, Alles over wijnwetgeving.”

Cursus winnen

Justforkoks mag in samenwerking met Wijntraining Online één lezer gelukkig maken met een gratis online WTOL 2 cursus. Hoe gaaf is dat?! Altijd al je kennis willen pimpen? Het kan nu!

Wat moet je doen om te winnen?

Like de facebookpage van Justforkoks, deel de actie en tag iemand die ook wel een cursusje zou kunnen gebruiken 😉 Heb je geen Facebook (kan dat?) dan mag je ook op onze website een berichtje achterlaten. De leukste, beste, grappigste reactie die deelt en liked, wordt precies over twee weken gekozen. Succes!

 

 

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: