Koffiediscounter.nl, Koffiestore.nl en Barbecueshop.nl failliet

Het zit er mogelijk op voor zes webshops van Create2Fit. In onze sector nog het bekendst van koffieciscounter.nl, koffiestore.nl en barbecueshop.nl. Maar ook televisiewinkel.nl, sneeuwkettingen.nl en Phurby.nl worden in het faillissement meegetrokken. De webshops van Create2Fit kennen we natuurlijk van de goedlachse Tom Coronel, maar ook van DeBesteBBQ.nl. Dankzij Barbecueshop.nl kregen we de medewerking van […]

Het zit er mogelijk op voor zes webshops van Create2Fit. In onze sector nog het bekendst van koffieciscounter.nl, koffiestore.nl en barbecueshop.nl. Maar ook televisiewinkel.nl, sneeuwkettingen.nl en Phurby.nl worden in het faillissement meegetrokken.

De webshops van Create2Fit kennen we natuurlijk van de goedlachse Tom Coronel, maar ook van DeBesteBBQ.nl. Dankzij Barbecueshop.nl kregen we de medewerking van vele mooie merken van de grond. Ook voor ons komt het faillissement als een verrassing.

Create2Fit laat zich ook in deze tijd van haar beste kant zien. Zo heeft het netjes het bestellen op de webshops onmogelijk gemaakt. Hoewel de 41 personeelsleden voor nu op straat lijken te staan, hopen de eigenaars van het bedrijf wel op een doorstart aldus nu.nl.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.