Nextdoor Hulpkaart

Nextdoor lanceert de buurtkaart

Niet alleen de Corona besmetting ligt op de loer in Nederland, Nederlanders moeten ook de strijd aan gaan met eenzaamheid en lege supermarktschappen. Buurtapp Nextdoor komt met een praktische oplossing Hulpkaart Nextdoor heeft de hulpkaart gelanceerd. Op de hulpkaart kunnen buurtbewoners hulp aanbieden en hulp vragen. Denk aan het doen van de boodschappen, maar ook […]

Niet alleen de Corona besmetting ligt op de loer in Nederland, Nederlanders moeten ook de strijd aan gaan met eenzaamheid en lege supermarktschappen. Buurtapp Nextdoor komt met een praktische oplossing

Hulpkaart

Nextdoor heeft de hulpkaart gelanceerd. Op de hulpkaart kunnen buurtbewoners hulp aanbieden en hulp vragen. Denk aan het doen van de boodschappen, maar ook zoiets eenvoudigs als het vragen om een dagelijkse check-up call per telefoon. Met name dat laatste is handig voor mensen die alleen in isolatie zitten.

Nextdoor Hulpkaart

Hulpgroepen

Ook zijn onlangs de groepsfuncties van de app aangepast. Hierdoor zijn ook Corona hulpgroepen ontstaan waarin buurtbewoners elkaar helpen. Nextdoor adviseert wel ten alle tijden de richtlijnen van de RIVM in de gaten te houden.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.