Jupiler Refilltje

Nooit meer droogstaan op het terras met het Jupiler Refilltje

Het glas mag half vol zijn, maar zeker niet leeg. Het Refilltje lost jouw drankproblemen op ;-)

Het terrasweer breekt weer aan en dan zijn er twee dingen om je aan te irriteren. Het net niet leuke serveerstertje staat irritant veel aan je tafeltje om te vragen of ze het volgende biertje al mag brengen of… die leuke serveerster vindt het net iets te spannend om jouw lege glas op te halen en voor een nieuwe, goudgele rakker te vervangen. Bij Jupiler hebben ze deze zomer de oplossing bedacht. Het Jupiler Refilltje.

Deze oplossing is het Refilltje. Een bierviltje met een gleuf waardoor je deze precies op de rand van het glas kunt schuiven. Wanneer het viltje op het glas zit, weet de serveerster van afstand al dat het tijd is voor een nieuw, fris biertje. Jupiler is in oktober al gestart met de uitlevering van de eerste 2 miljoen refilltjes. We hopen ze deze zomer op alle terrassen tegen te komen. Ook voor andere bieren trouwens…

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.