Inhoud Makro kerstpakket In Rode Kerstsferen

Review: Makro Kerstpakket In Rode Kerstsferen 2019 (nr.9)


Arjan beoordeelde namens JustForkoks de Kerstpakket In Rode Kerstsferen van Makro met 4.5 sterren.

The Good
  • Heel veel producten
  • Erg breed samengesteld
  • Geen non-food

The Bad
  • Postcodeloterij reclame

Na de Sligro, hebben we hier ook een rood gethematiseerd kerstpakket van de Makro voor ons neus liggen. Dit is dan ook het Makro Kerstpakket In Rode Kerstsferen 2019. Met een prijskaartje van €25 het duurste pakket dat we dit jaar hebben gekocht. Non-Food Opvallend is dat dit kerstpakket ook het enige is dat we […]

Na de Sligro, hebben we hier ook een rood gethematiseerd kerstpakket van de Makro voor ons neus liggen. Dit is dan ook het Makro Kerstpakket In Rode Kerstsferen 2019. Met een prijskaartje van €25 het duurste pakket dat we dit jaar hebben gekocht.

Non-Food

Opvallend is dat dit kerstpakket ook het enige is dat we hebben getest, waar geen non-food producten in zitten. Dat wil zeggen, het lijkt erop dat je een duurzame koffiebeker in het pakket krijgt. Maar dat is niet waar. Het is gewoon een standaard koffiebeker met daarin een zakje cookies. Meer budget voor lekkers is dan ook het echte thema.

Food

Makro lijkt ook met dit pakket toch vooral een allemansvriendje neer te willen zetten. Ze trapt dan ook af met een pakket feestelijke chocolades. We vinden een Luikse wafel (vrij droog ding, niet bijzonder lekker), maar ook Harlekijntjes zachte zoete drop. Toastjes en crackers zijn aanwezig net als kaaspuntjes om erop te doen. Je krijgt basilicum pastasaus, maar ook pasta, maar ook XXL pretzelsticks. We vinden een pakje appelstroop, maar ook marshmallows voor op de winter BBQ. Met Coca Cola maakt Makro een goede zet door voor Zero te kiezen. Maar waar je twee flesjes Jupiler bier krijgt, moet je het blikje Coca Cola toch gewoon delen. Je krijgt wel twee zakjes Dorito’s Bites en ook een flink pak rijstwafels. Ideaal voor iedereen die in januari lekker gezond wil snacken. Je krijgt een pakje zwarte thee, een zak naturen chips en een mooie plak ontbijtkoek. Makro sluit af met een duo snack box waarin echt lekkere plakjes droge worst liggen, aangevuld met kleine crackers. Een fantastische samenstelling.

Papierwerk

Net als Sligro, voorziet ook Makro haar kerstpakketten van papierwerk. Je krijgt een kortingsbon voor Landal en dat vinden we zeker tof. Het verkapte abonnement van de postcodeloterij geeft echter wel een bittere nasmaak. We weten, het is een businessmodel. Maar als werkgever wil ik een kerstpakket vol cadeaus en niet mijn werknemers aan een gok product helpen waar ze op jaarbasis veel geld aan kwijt raken. Niet echt een fijne kerstgedachte.

Inhoud Makro kerstpakket In Rode Kerstsferen

Conclusie: Makro Kerstpakket In Rode Kerstsferen 2019 (nr.9)

Snacks, maar ook een lekkere pasta maaltijd. Bier maar ook cola. En heel, heel heel veel ander lekkers. Het Makro Kerstpakket In Rode Kerstsferen 2019 (nr.9) bevat echt alles, maar niets raars. Als die postcodeloterij bon er niet bij had gezeten, kreeg dit pakket de volle 5 sterren van ons.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.