Samen borrelen leidt tot betere prestaties op de werkvloer

Het is toch lekker om even te horen wat je eigenlijk al wist. Samen borrelen met collega’s is niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor de bedrijfsresultaten. Dit komt naar voren in een onderzoek van Heineken Blade. Volgens het onderzoek, hecht 61% van de werknemers veel waarde aan informele bijeenkomsten als een bedrijfsborrel. […]

Het is toch lekker om even te horen wat je eigenlijk al wist. Samen borrelen met collega’s is niet alleen goed voor de sfeer, maar ook voor de bedrijfsresultaten. Dit komt naar voren in een onderzoek van Heineken Blade.

Volgens het onderzoek, hecht 61% van de werknemers veel waarde aan informele bijeenkomsten als een bedrijfsborrel. Daarnaast is 68% het er over eens dat de werkgever voor de kosten op mag draaien. Die overige 32% durfden dit waarschijnlijk niet toe te geven 😉

Hoe dan ook, 33% van de werknemers vindt dat er te weinig bedrijfsborrels zijn. Bij 28% van de bedrijven zijn de borrels op de werkvloer. Bij 32% in de kantine.

Heineken Blade en Arjan Olsder

Maar let op, ruim een derde van de ondervraagden hekelt dronken collega’s. Zo’n 0.0 biertje is dan helemaal zo slecht nog niet.  Of zoals wij van JFK graag voorstellen, biedt het naast elkaar aan.

Dat Heineken dit onderzoek doet is natuurlijk niet heel vreemd. Sinds kort werkt het er hard aan de Blade tap op de werkvloer te krijgen. En ja, ook wij organiseerden afgelopen vrijdag al een netwerkborrel met de Blade. Iets dat buitengewoon werd gewaardeerd door de aanwezige ondernemers. Later deze week onze eerste ervaring en zeer binnenkort de review.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.