6 biertjes, perfect getapt dankzij de Beerjet

Bier en gadgets, wij zijn gek op de combinatie. Zo ook op de Beerjet die onze hele redactie in één keer van een biertje kan voorzien. Deze automatische tap zijn in één keer zes perfect getapte biertjes neer. Oké, maar wel tegen internationale maatstaven. Dus een strakke schuimkraag en zeker geen schuim dat moet worden […]

Bier en gadgets, wij zijn gek op de combinatie. Zo ook op de Beerjet die onze hele redactie in één keer van een biertje kan voorzien. Deze automatische tap zijn in één keer zes perfect getapte biertjes neer.

Oké, maar wel tegen internationale maatstaven. Dus een strakke schuimkraag en zeker geen schuim dat moet worden afgestreken. Een droog glas dus.

Wat je niet ziet op de foto, is hoe de Beerjet werkt. Gewoon het hier vanuit de slang in het glas spuiten is natuurlijk vragen om een schuimbad. Daarom zit er een pneumatisch systeem in dat de glazen kantelt voordat het goudgele sap het glas raakt.

Het geheel is computergestuurd, dus je kunt hem naar eigen smaak afstellen. Ook voor een Hollands biertje waar je het schuim nog vanaf moet strijken (zitten de slangen dan niet in de weg?). De Beerjet houdt ook rekening met stroomuitval. In dat geval is het hele systeem nog handmatig te bedienen. Handig!

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.