Aankondiging Amsterdam Wine Week

Hij komt eraan, maar pas laat in september. We hebben het over de Amsterdam Wine Week. De week waarin Amsterdam verdeeld wordt tussen rood en wit. De Amsterdam Wine Week vindt plaats van 24- tot en met 30 september. Aansluitend wordt deze week afgesloten met het Amsterdam Wine Festival in de Westergasfabriek. Gedurende de week […]

Hij komt eraan, maar pas laat in september. We hebben het over de Amsterdam Wine Week. De week waarin Amsterdam verdeeld wordt tussen rood en wit.

De Amsterdam Wine Week vindt plaats van 24- tot en met 30 september. Aansluitend wordt deze week afgesloten met het Amsterdam Wine Festival in de Westergasfabriek.

Gedurende de week kun je (met de fiets) van wijn hotspot naar wijn hotspot reizen. De organisatie verwacht 25~30 hotspots in te richten. De organisatie heeft wijnboeren en andere helden overgevlogen om wijndrinkers in Nederland te inspireren. Ook lokale helden serveren culinaire hoogstandjes.

Op de hotspots wordt een sommeliersglas wijn aangeboden voor €5. Voor €7,50 koop je een wineflight dat bestaat uit drie halve glazen met wijn. Voor toegang tot de hotspots en het programma betaal je eenmalig €5. Het Amsterdam Wine Festival aan het einde van de week kost €12,50. Of €15 voor een combi ticket.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.