Choco & Letter Dubbel

Aldi komt met chocoladeletterbiertje

Aldi lanceert voor het heerlijk avondje haar Choco & Letter Dubbel. Een speciaalbiertje gebrouwen door brouwerij De Molen uit Bodegraven, in opdracht van Steenbrugge. Daar werd namelijk al de Steenbrugge Dubbel gebrouwen, dat als basis voor het speciaalbiertje dient. Deze Steenbrugge Dubbel wordt op smaak gebracht met cacaonibs die de smaak van het dubbelbiertje moeten […]

Aldi lanceert voor het heerlijk avondje haar Choco & Letter Dubbel. Een speciaalbiertje gebrouwen door brouwerij De Molen uit Bodegraven, in opdracht van Steenbrugge. Daar werd namelijk al de Steenbrugge Dubbel gebrouwen, dat als basis voor het speciaalbiertje dient.

Deze Steenbrugge Dubbel wordt op smaak gebracht met cacaonibs die de smaak van het dubbelbiertje moeten combineren met die van chocoladeletters. Aldi roept expliciet dat het een op=op biertje, maar met haar big data gaan we er vanuit dat Aldi voldoende heeft late brouwen om zelfs op 5 december de schappen nog voldoende vol te hebben. Ze schuiven voor €1,99 per flesje Choco & Letter Dubbel langs de kassa.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.