Allocacoc introduceert innovatieve drankjeskoeler

Deze zomer altijd een koud drankje op jouw bureau? De ontwerpers van het Nederlandse Allocacoc komen met de oplossing. Deze kleine gadget moet er voor zorgen dat je altijd een ijskoud drankje naast jouw toetsenbord hebt staan. Wanneer je het apparaatje op het stopcontact aansluit, zal het direct beginnen met koelen. De koelplaat moet binnen […]

Deze zomer altijd een koud drankje op jouw bureau? De ontwerpers van het Nederlandse Allocacoc komen met de oplossing. Deze kleine gadget moet er voor zorgen dat je altijd een ijskoud drankje naast jouw toetsenbord hebt staan.

Wanneer je het apparaatje op het stopcontact aansluit, zal het direct beginnen met koelen. De koelplaat moet binnen een minuut een temperatuur van -18 graden Celsius bereiken. Zet je er een drankje op kamertemperatuur op, is het binnen 30 minuten ijskoud. Maar het gaat er natuurlijk vooral om koude drankjes koud te houden… wie laat zijn Cocacola nou 30 minuten op de Allocacoc CupCooler staan… De ontwerpers laten zelfs weten dat het een handige oplossing is voor een ijsje in de middag. Interessant!

De Allocacoc CupCooler is nu nog een Kickstarter. Je kunt de CupCooler nu dus nog met een flinke korting reserveren.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.