Nieuwe bedrijfskleding Albert Heijn teamleider 1

Appie’s nieuwe kleding komt van plastic flessen

Ze zijn lekker verantwoord bezig bij de AH. Neerland’s blauwste grootgrutter heeft afgelopen week de nieuwe kledinglijn voor haar personeel onthuld. En de jongens en meisjes die voor ons dagelijks brood zwoegen, gaan dat in opvallend verantwoorde kleding doen. Circulaire kleding, een goed idee De nieuwe bedrijfskleding van de Albert Heijn is namelijk gemaakt op […]

Ze zijn lekker verantwoord bezig bij de AH. Neerland’s blauwste grootgrutter heeft afgelopen week de nieuwe kledinglijn voor haar personeel onthuld. En de jongens en meisjes die voor ons dagelijks brood zwoegen, gaan dat in opvallend verantwoorde kleding doen.

Circulaire kleding, een goed idee

De nieuwe bedrijfskleding van de Albert Heijn is namelijk gemaakt op basis van gerecyclede materialen. De afvalstroom waarvan de kleding is gemaakt bestaat uit reeds gedragen textiel en ingeleverde plastic flessen.

In juni gaan we de kleding ook echt zien bij de werknemers van de AH. Eerst worden de medewerkers van de AH to go voorzien van de nieuwe kleding, daarna de bezorgdienst. De introductie verloopt op een zeer rustig tempo. Zo zijn de bezorgers pas volgend jaar aan de beurt.

Ongepaste introductie

AH heeft lang gewerkt aan de introductie van de kleding en haalde daarmee al eerder het nieuws. Toen vroeg de keten aan haar medewerkers om foto’s in strakke kleding of ondergoed te uploaden om zo een goed beeld te krijgen van de ideale pasvorm. Al vragen we ons wel af welke personeelsfunctionaris het interessant vond om de personeelsdossiers met dit soort foto’s van voornamelijk minderjarigen aan te dikken…

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.