Aviko en Wim Ballieu (24K) lanceren gratis kookboek

We hebben een hekel aan gratis kookboeken van fabrikanten. Doorgaans zijn die zwaar ondermaats, maar Aviko lijkt het anders aan te pakken. Zij schakelden Wim Bellieu in voor Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon. Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon lijkt een serieus kookboek te zijn geworden, van 96 pagina’s. Het thema lijkt de culinaire reis die […]

We hebben een hekel aan gratis kookboeken van fabrikanten. Doorgaans zijn die zwaar ondermaats, maar Aviko lijkt het anders aan te pakken. Zij schakelden Wim Bellieu in voor Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon.

Van Boerenkool tot Boeuf bourguignon lijkt een serieus kookboek te zijn geworden, van 96 pagina’s. Het thema lijkt de culinaire reis die het merk met de kok maakte voor haar buurttafeltour in Europa. Daarbij gebruikte de Vlaamse kok uiteraard Aviko producten en combineerde deze met lokale producten. Dit leverde in totaal 24 recepten op.

Aviko schat zelf de waarde van het boek op €24,95, maar geeft het gratis weg via jouwkookweekn.nl. Let wel, natuurlijk geef je wat informatie over jezelf weg, maar dat is vanzelfsprekend bij dit soort acties.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.