Nederlanders zetten nieuwe potopener op Kickstarter

Quopener is een nieuw, Nederlands bedrijf dat haar eerste product gaat lanceren. De Quopener. Een tool waarmee potten met minder kracht geopend kunnen worden. En ja, daar zijn al heel wat oplossingen voor. Toch weet Quopener zich te onderscheiden. Zo brengt Brabantia al jaren een soort klem op de markt waardoor je met minder kracht […]

Quopener is een nieuw, Nederlands bedrijf dat haar eerste product gaat lanceren. De Quopener. Een tool waarmee potten met minder kracht geopend kunnen worden. En ja, daar zijn al heel wat oplossingen voor. Toch weet Quopener zich te onderscheiden.

Zo brengt Brabantia al jaren een soort klem op de markt waardoor je met minder kracht een deksel kunt draaien. Het Deense Brix verkoopt al jaren de JarKey, een simpel hefboompje om het vacuüm in de pot te verbreken. De Quopener kan beiden en lijkt het nog iets beter te doen ook.

De Quopener lijkt meer op het principe van Brabantia te zijn berust dan wat Brix doet. De Quopener gebruikt alleen een slimmere methode om met minder kracht een pot te openen. Hier duw je met twee handen de hendels naar elkaar zonder dat je de pot hoeft vast te houden. Je kunt dus meer kracht gebruiken voor het openen van de pot.

Doordat de Quopener met een draaiende beweging werkt, helpt deze oplossing niet alleen bij nieuwe potten. Ook potten die al geopend zijn, maar waarvan de deksel is gaan plakken, kunnen zo opnieuw gemakkelijk worden geopend.

De Quopener is bruikbaar op potten met een minimale diameter van 5 CM en een maximale opening van 9 CM. Glazen sausflessen zijn doorgaans dus niet te openen met deze tool.

De Quopener staat vanaf 15 oktober op Kickstarter.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.