Unox komt met vegetarische rookworst

Hoewel wij de flexitariër zien als iemand die probeert ieder beest op de grill te gooien, snappen ook wij dat iedere dag vlees niet meer kan. En niet nodig is. Zeker niet wanneer je in het weekend toch weer kilo’s worsten, burgers en ribbetjes aan het grillen bent. Deze winter mag je compenseren met Unox. […]

Hoewel wij de flexitariër zien als iemand die probeert ieder beest op de grill te gooien, snappen ook wij dat iedere dag vlees niet meer kan. En niet nodig is. Zeker niet wanneer je in het weekend toch weer kilo’s worsten, burgers en ribbetjes aan het grillen bent. Deze winter mag je compenseren met Unox.

Unox is en blijft het belangrijkste merk in de wereld van de rookworsten. En na de rookworsten met minder calorieën, komt Unox nu met een rookworst zonder vlees. In plaats daarvan, is de nieuwe rookworst gemaakt van plantaardige oliën, eiwitten van erwten en eiwitten van kippeneieren.

De lancering van de vegetarische rookworst volgt op de introductie van de vegetarische gehaktballen in 2016. Daarmee laat het bedrijf zien oog te hebben voor de vegetarische leefstijl en dat het er voldoende omzet uit weet te halen om nu meerdere producten in het schap te kunnen leggen. En natuurlijk precies op tijd voor de winterstamp.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.