Logo Bakker Bart

Bakker Bart gaat bezorgen in Haarlem

Broodjeszaken in heel Nederland doen het, maar het grote, roze bakkersgilde moest nog even over. Toch gaat Bakker Bart nu ook in Haarlem beginnen met het bezorgen van broodjes. In Haarlem werd de eerste vestiging geopend waar je als consument niet terecht kunt om een broodje te kopen. Wel kun je er broodjes bestellen. Via […]

Broodjeszaken in heel Nederland doen het, maar het grote, roze bakkersgilde moest nog even over. Toch gaat Bakker Bart nu ook in Haarlem beginnen met het bezorgen van broodjes.

In Haarlem werd de eerste vestiging geopend waar je als consument niet terecht kunt om een broodje te kopen. Wel kun je er broodjes bestellen. Via zowel de eigen website als via Thuisbezorgd.nl.

De ervaringen die de keten opdoet in Haarlem worden gedeeld met franchise ondernemers in het hele land. Zo kunnen die zelf overwegen om een bezorgservice te starten. Bakker Bart telt inmiddels 170 vestigingen in Nederland. In 2012 waren dit er nog 189. Naast de kleine broodjeszaken, hijgt ook Subway in de nek van de Nederlandse keten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.