Kookboek ZOET

Kookboek ZOET gaat lekker los op de suikers

We gaan allemaal vegan, we gaan allemaal van de alcohol af en ook de suikers laten we bij voorkeur staan. Toch?… Nah… er moet ook gewoon geleefd kunnen worden. De mensen van lekker&simpel brengen daarom het kookboek ZOET uit. Een kookboek gericht op die heerlijke, onverantwoorde bites waar we in de wintermaanden allemaal zo ontzettend […]

We gaan allemaal vegan, we gaan allemaal van de alcohol af en ook de suikers laten we bij voorkeur staan. Toch?… Nah… er moet ook gewoon geleefd kunnen worden.

De mensen van lekker&simpel brengen daarom het kookboek ZOET uit. Een kookboek gericht op die heerlijke, onverantwoorde bites waar we in de wintermaanden allemaal zo ontzettend naar uitkijken. Ze beloven ons een Sinterklaas cheesecake, een Bûche Noël, maar ook een oliebollencake en gaan dus lekker met de seizoenen mee.

Hieronder wat heerlijk fotowerk uit het boek ZOET zodat je ziet wat je zelf in elkaar kan zetten met deze receptenbundel.

 

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.