BeneGas eerste sponsor DeBesteBBQ 2018

Het zonnetje straalt, maar het is nog heel koud. Terwijl we de gedachten aan de BBQ in de sneeuw laten wegsmelten, bereiden de redacties van GadgetGear en JustForKoks zich alvast voor op het voorjaar. Op een nieuwe Barbecue van het Jaar verkiezing. En dit jaar is het niet zomaar een verkiezing want: Het wordt De […]

Het zonnetje straalt, maar het is nog heel koud. Terwijl we de gedachten aan de BBQ in de sneeuw laten wegsmelten, bereiden de redacties van GadgetGear en JustForKoks zich alvast voor op het voorjaar. Op een nieuwe Barbecue van het Jaar verkiezing.

En dit jaar is het niet zomaar een verkiezing want: Het wordt De Beste BBQ van 2018 verkiezing (#debestebbq). We gaan op jacht naar het beste van het beste op elektra, gas en kolen. Naar het mooiste keramiek en het slimste gietijzer maar bovenal… naar smaak, sensatie en sfeer, heel veel sfeer.

Ook dit jaar doen we dit weer met een serie mooie sponsoren. De eerste die we kunnen bevestigen is BeneGas Light. Deze jongens maken de lichtste gasflessen die bovendien tegen een stootje kunnen. Ja, we voelen ons heel wat veiliger bij deze jongens dan wanneer een stalen fles omvalt. BeneGas zal de redactie van al het nodige gas voorzien dat nodig is om gas BBQ’s te testen.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.