Bol stopt alcoholverkoop

De feestdagen komen eraan. Een gezellige fles whisky voor jouw oudoom kopen zit er voor wat betreft Bol.com niet meer in. Nadat de webwinkel afscheid nam van Zwarte Piet, gaat ook de alcohol in de ban. Bol.com is nu zo’n twee jaar bezig met de verkoop van drank via haar platform, maar stopt nu abrupt. […]

De feestdagen komen eraan. Een gezellige fles whisky voor jouw oudoom kopen zit er voor wat betreft Bol.com niet meer in. Nadat de webwinkel afscheid nam van Zwarte Piet, gaat ook de alcohol in de ban.

Bol.com is nu zo’n twee jaar bezig met de verkoop van drank via haar platform, maar stopt nu abrupt. Bol gelooft als online platform niet dat het in staat is om de leeftijdsgrens waarop alcohol verkocht mag worden, goed te kunnen borgen. Dat wordt dus gewoon weer jouw alcohol bestellen via Appie.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.