Cafedeco

Cafedeco maakt het mogelijk meubilair uit je favoriete restaurant te bestellen

Met de enorme groei aan horeca in Nederland van de laatste jaren, zien we de mooiste interieurs passeren. Ben jij ook weleens jaloers op die heerlijke stoelen of die mooie kast in jouw favoriete restaurant? Cafedeco helpt je om het meubelstuk op internet te vinden. In die zin, is Cafedeco misschien wel de Shazam voor […]

Met de enorme groei aan horeca in Nederland van de laatste jaren, zien we de mooiste interieurs passeren. Ben jij ook weleens jaloers op die heerlijke stoelen of die mooie kast in jouw favoriete restaurant? Cafedeco helpt je om het meubelstuk op internet te vinden.

In die zin, is Cafedeco misschien wel de Shazam voor meubels. Je upload een foto van het meubelstuk en Cafedeco’s personeel gaat letterlijk op speurtocht om er achter te komen waar het meubelstuk vandaan komt en waar je het kunt kopen. Daarbij zoekt het wel binnen de online winkels die bij Cafedeco zijn aangesloten. Denk aan Hay, Rivièra Maison en Vitra. We zijn benieuwd wanneer het assortiment van Sligro en Hanos ontsloten worden in de app. Het voelt een beetje aan alsof de grote horecapartijen toch een beetje ontbreken.

Update 04-02-2010: Cafedeco zegt niet alleen bij de aangesloten winkels te zoeken, maar ook bij andere on- en offline winkels.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.