Culinair survivallen met de Leatherman Skeletool KBX

Best een ruig mesje, die Leatherman Skeletool KBX

Eten in de natuur is leuk en dan is een goed mes toch wel heel belangrijk. De Leatherman Skeletool KBX lijkt een prima alternatief op de Diamant Sabatier Chef’s Mate die we afgelopen week hebben getest.

Net als dat mes, dat ook echt op e horeca gericht is, lijkt de Leatherman Skeletool KBX een heft te hebben dat goed schoongemaakt kan worden. Elementair voor de hygiëne. Vouw je hem dan een keertje dicht terwijl er nog een stuk kip of kropsla aan zit, weet je dat je hem niet helemaal uit elkaar hoeft te halen om hem weer hygiënisch schoon te krijgen.

Ook handig is de dubbele afwerking van het lemmet. Deze heeft zowel een strakke snede als een gekartelde zaagtand om mee te werken. Je komt dus prima door het vel en de botjes van wat je aan het prepareren bent voor het avondmaal. Weet je zeker dat je nooit door een botje hoeft te snijden (jij vegan jij), dan is er ook de Leatherman Skeletool KB. Hetzelfde mes, maar dan zonder de vertanding in het lemmet.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.