Logo DMG

Cyberaanval op Keuken Kampioen, Mandemakers, KeukenConcurrent en anderen

Bij ons had de Mandemakers groep 17 dagen verdeeld over drie jaar nodig om de keuken op te leveren. Kennelijk zijn wij niet de enigen die ontevreden zijn met de service van deze groep. Brugman, Grando, Keuken Kampioen, Keukenmaxx, KeukenConcurrent, KüchenDirect, Mandemakers Keukens, Nieuwenhuis Keukens, Barletti, Steinhaus, Piet Klerkx, Morres Wonen, Tulp Keukens, Wooning en […]

Bij ons had de Mandemakers groep 17 dagen verdeeld over drie jaar nodig om de keuken op te leveren. Kennelijk zijn wij niet de enigen die ontevreden zijn met de service van deze groep. Brugman, Grando, Keuken Kampioen, Keukenmaxx, KeukenConcurrent, KüchenDirect, Mandemakers Keukens, Nieuwenhuis Keukens, Barletti, Steinhaus, Piet Klerkx, Morres Wonen, Tulp Keukens, Wooning en andere formules van DMG hebben nu last van een cyberaanval.

De cyberaanval lijkt direct op de DMG Groep gericht. Hackers zijn in het netwerk toekomen en hebben systemen platgelegd. Het directe gevolg is dat de formules op dit moment meubels meer kunnen uitleveren. Andere afspraken gaan in de knel komen door de problemen.

Een andere vraag is hoe de Autoriteit Persoonsgegevens hier naar gaat kijken. De kans is groot dat er veel gebruikersgegevens gaan uitlekken. Daar de kosten van een keuken ook iets zeggen over jouw bestedingsniveau als klant, kan dat zeer interessante data zijn. De Autoriteit Persoonsgegevens is al wel ingelicht.

Enkele jaren geleden kwam DMG nog in het nieuws doordat personeel vloggers aanviel. In 2017 werd DMG nog veroordeeld omdat het tussen 2015 en 1016 koopovereenkomsten aanbood die misleidend waren. De website van DMG is op dit moment offline.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.