Deen verkocht aan AH, Vomar en Dekamarkt

Het avontuur zit er bijna op voor het (kleine) Deen. 87 jaar na haar start, verkoopt het concern haar supermarkten aan een mix van Albert Heijn, Vomar en Dekamarkt. In totaal gaat het om 80 supermarkten die van eigenaar en logo zullen wisselen. 39 winkels worden AH blauw, de rest verschuift naar team rood. Vomar […]

Het avontuur zit er bijna op voor het (kleine) Deen. 87 jaar na haar start, verkoopt het concern haar supermarkten aan een mix van Albert Heijn, Vomar en Dekamarkt.

In totaal gaat het om 80 supermarkten die van eigenaar en logo zullen wisselen. 39 winkels worden AH blauw, de rest verschuift naar team rood. Vomar krijgt er 22 en 19 gaan naar Dekamarkt. De winkels van Deen waren vooral in Noord-Holland te vinden, met enkele filialen in Flevoland, Utrecht, Gelderland en Overijssel. Naar eigen zeggen gooit Deen de handdoek in de ring omdat het qua ecommerce investeringen niet mee kan met de rest van de markt. Naar verwachting gaan de winkels in de tweede helft van dit jaar over naar hun nieuwe eigenaren.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.