Gerucht: Getir overweegt vertrek uit Nederland

Opnieuw staat een flitsbezorger op het punt Nederland te verlaten. Ditmaal is het Getir dat de biezen pakt, nog geen jaar nadat het Gorillas uit de markt kocht. Het Turkse Getir zou nog altijd met zware verliezen te kampen hebben aldus Handelsblatt. Een Exit van Nederland zou het bedrijf helpen om de verliezen wat te […]

Opnieuw staat een flitsbezorger op het punt Nederland te verlaten. Ditmaal is het Getir dat de biezen pakt, nog geen jaar nadat het Gorillas uit de markt kocht.

Het Turkse Getir zou nog altijd met zware verliezen te kampen hebben aldus Handelsblatt. Een Exit van Nederland zou het bedrijf helpen om de verliezen wat te drukken. Naast Nederland zou Getir ook de exit van Italië overwegen. Deze stap volgt op een exit in Frankrijk en Spanje. Door de overname van Gorillas vorig jaar is de kans aanwezig dat Getir ook dat merk uit de markt zal halen wanneer het zo ver is.

Update 17-07-2023: “Het nieuws dat Getir Nederland zou kunnen verlaten, zoals gepubliceerd
in verschillende artikelen, is puur speculatief.” aldus een woordvoerder van Getir.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.