Google Pay in Nederland

Consumenten kunnen nu hun broodje of pasta afrekenen met smartphone en smartwatch. Google Pay is namelijk officieel gelanceerd in Nederland. Alleen ING en Rabobank doen nog niet mee. De lancering van Google Pay vond vandaag plaats in Nederland. Android gebruikers kunnen de app nu al downloaden op hun smartphones. Smartwatch ondersteuning volgt later deze week. […]

Consumenten kunnen nu hun broodje of pasta afrekenen met smartphone en smartwatch. Google Pay is namelijk officieel gelanceerd in Nederland. Alleen ING en Rabobank doen nog niet mee.

De lancering van Google Pay vond vandaag plaats in Nederland. Android gebruikers kunnen de app nu al downloaden op hun smartphones. Smartwatch ondersteuning volgt later deze week.

Ook voor het bestellen op internet is Google Pay nu een optie, waardoor het mogelijk is om Google Pay pinbetalingen te accepteren op jouw webshop of bestelsite aldus WebsiteNazorg.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.