Heineken Silver is een nieuw, lichter biertje

Heineken introduceerde vandaag Heineken Silver in Nederland. Een nieuw biertje dat niet alcoholvrij is, maar wel lichter dan het traditionele goudgele pilsje. Het Heineken Silver pilsje wordt in aanloop naar het zomerzonnetje gelanceerd als frisser alternatief op het bestaande groene flesje. Met het biertje hoopt Heineken vooral de twintiger aan zich te binden. Het biertje […]

Heineken introduceerde vandaag Heineken Silver in Nederland. Een nieuw biertje dat niet alcoholvrij is, maar wel lichter dan het traditionele goudgele pilsje.

Het Heineken Silver pilsje wordt in aanloop naar het zomerzonnetje gelanceerd als frisser alternatief op het bestaande groene flesje. Met het biertje hoopt Heineken vooral de twintiger aan zich te binden.

Het biertje wordt gelagerd op -1 graden Celsius. Dit maakt dat het biertje helderder is en 4% alcohol bevat. Ook hier weer gebrouwen op groene energie en met het Heineken A-gist.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.