Campingaz introduceert innovatieve Stove 360 Grill

Wanneer het om gasbarbecues voor onderweg gaat, weten ze bij Campingaz toch regelmatig te verrassen. Zo ook bij de Stove 360 Grill. Een gaspit die door een speciale trechter bruikbaar is als tafelgrill, maar ook als 1-pits kookstel. Het geheim van het ontwerp van de Stove 360 grill zit hem in de trechter die je […]

Wanneer het om gasbarbecues voor onderweg gaat, weten ze bij Campingaz toch regelmatig te verrassen. Zo ook bij de Stove 360 Grill. Een gaspit die door een speciale trechter bruikbaar is als tafelgrill, maar ook als 1-pits kookstel.

Het geheim van het ontwerp van de Stove 360 grill zit hem in de trechter die je om de gaspit heen plaatst. Die kan zowel een grillplaat vasthouden als een stabiele basis bieden voor een kleine pan.

Qua ontwerp heeft het team zich gericht op het tafelen van de jaren 70. De jaren van de fondue. Daarom komt de Stove 360 Grill niet alleen in het antraciet, maar ook in een grijze en koperen uitvoering. De brander kan in totaal 2.400W aan energie onder de pan of grillplaat leveren. Doordat de coating van de trechtervorm compleet anti-aanbak is, zou het schoonmaken gemakkelijk zijn.

De kleur is overigens wel bepalend voor de brandstof die je gebruikt. De antraciet en koperen variant werken op basis van Campingaz gaspatronen. De grijze werkt op basis van gasflessen en komt met slang en drukregelaar. De grill komt ook met een draagtas.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d bloggers liken dit: