HEMA vernieuwt haar Thee assortiment

HEMA is al een tijdje goed bezig me haar Fair Trade thee. Aan die lijn worden nu vier nieuwe smaken toegevoegd. Het gaat om spicy chai, lemon green tea, marrocan mint en green tea matcha met granaatappel, maar daar blijft het niet bij. HEMA verkoopt ook Mood Tea’s en ook aan die lijn gaat het […]

HEMA is al een tijdje goed bezig me haar Fair Trade thee. Aan die lijn worden nu vier nieuwe smaken toegevoegd. Het gaat om spicy chai, lemon green tea, marrocan mint en green tea matcha met granaatappel, maar daar blijft het niet bij.

HEMA verkoopt ook Mood Tea’s en ook aan die lijn gaat het warenhuis vijf nieuwe smaken toevoegen en alle doosjes qua design vernieuwen.

HEMA Theedoosjes

De nieuwe theezakjes van HEMA zijn nu ook duurzamer. Ze zijn gemaakt van natuurlijk gebleekt materiaal waardoor ze biologisch afbreekbaar zijn. Op het nietje na, mogen ze dus gewoon in de groene bak.  Ook de Mood Thea is biologisch en draagt het Fair Trade keurmerk.

De Fair Trade thee’s gaan voor €1,75 per twintig over de toonbank. De Mood Tea’s neem je voor €2,75 per 15 mee naar huis.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.
%d