Herb & Lou's IJsblokjes Moodshot

Herb & Lou’s maakt smaakvolle ijsblokjes voor cocktails

De Nespresso voor cocktails op basis van jouw vriezertje

Het grootste probleem van een subtiele cocktail (dus ik reken de Mojito niet mee) is de hoeveelheid ijs die erin gaat. Zeker tijdens zweterige nachten verwaterd jouw mooie cocktail in enkele minuten. Het Amerikaanse Herbs & Lou’s pakt het anders aan.

Herbs & Lou’s verkoopt ijsblokjes. Nouja, blokjes die je in de vriezer moet maken. De doosjes bevatten malletjes met vloeistof erin. Deze vloeistoffen bevatten een combinatie van fruitsappen en kruiden die je zelf in de vriezer tot een ijsblokje bevriest.

Herb & Lou's IJsblokjes

Eenmaal bevroren, doe je de blokjes in een shaker en voeg je er jouw favoriete alcoholische drank aan toe. Zo werkt The Cooper (bloed sinaasappel en gember) prima met een shot bourbon. In de shaker schudt je tot het blokje niet meer hoorbaar is en daarna schudt je er een goed gekoeld shotje uit.

Herb & Lou’s verkoopt de cubes in doosjes van 12. Iedere cube bevat 25ml aan non-alcoholische drank. De reden dat Herb & Lou’s niet ook nog blokjes met alcohol erin verkoopt is omdat je het anders in een gewone vrieskast niet bevroren krijgt. Dus dit is gewoon handiger en slimmer ;-).

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.