Cover Vlees

Herman den Blijker legt Vlees! opnieuw in de winkel

In 2015 verscheen het boek Vlees! van Herman den Blijker en Jaap van Rijn al eens in de winkel. Toen als mooie hardcover. Inmiddels heeft het boek een make-over gekregen en verschijnt het opnieuw als paperback. De man die toch vooral de groenten van Hak moet hebben vertelt in dit boek alles dat we moeten […]

In 2015 verscheen het boek Vlees! van Herman den Blijker en Jaap van Rijn al eens in de winkel. Toen als mooie hardcover. Inmiddels heeft het boek een make-over gekregen en verschijnt het opnieuw als paperback.

De man die toch vooral de groenten van Hak moet hebben vertelt in dit boek alles dat we moeten weten over het vlees dat we eten. Daarbij beperkt het boek zich tot rundvlees van koe en kalf. Dit neemt niet weg dat het boek toch 272 pagina’s telt.

Zoals je mag verwachten, zitten er aardig wat recepten in. Deze worden bijgestaan door vele technieken en bereidingen die worden uitgelegd. En daar zal ongetwijfeld de waarde van het boek zitten.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.