Amsterdam Wine Festival

Het Amsterdam Wine Festival komt er weer aan

Hoewel het festival ooit in maart is gestart, kunnen we komend jaar weer slobberen en slurpen aan mooie wijntjes. Jawel, het Amsterdam Wine Festival komt dit najaar weer terug naar de hoofdstad. Van 27 tot en met 29 september zal het festival georganiseerd worden. Deze worden ook wel de oogstfeesten van het noorden genoemd. Het […]

Hoewel het festival ooit in maart is gestart, kunnen we komend jaar weer slobberen en slurpen aan mooie wijntjes. Jawel, het Amsterdam Wine Festival komt dit najaar weer terug naar de hoofdstad.

Van 27 tot en met 29 september zal het festival georganiseerd worden. Deze worden ook wel de oogstfeesten van het noorden genoemd. Het totale festival bestrijkt 5.000 vierkante meter.

Tijdens het festival gaat het om meer dan alleen nieuwe wijntjes drinken. Er is natuurlijk ruimte voor andere culinaire creaties zodat je iets hebt om met de wijntjes weg te spoelen. Zelfs Jord Althuizen zal met Smokey Goodness neerstrijken op het festival. Daarnaast zal er veel oog zijn voor wijneducatie en workshops.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.