IFA: LG toont Hue-achtige koelkast

Het heeft technisch niks met Hue te maken, maar LG toonde gisteravond tijdens een exclusief feest in Berlijn haar nieuwe MoodUp koelkastenserie. Een serie koelkasten waarbij je zelf de toon zet met behulp van verlichting. Staan ze uit, dan bestaan de frontpanelen van de LG MoodUp koelkasten uit platen die het best te beschrijven zijn […]

Het heeft technisch niks met Hue te maken, maar LG toonde gisteravond tijdens een exclusief feest in Berlijn haar nieuwe MoodUp koelkastenserie. Een serie koelkasten waarbij je zelf de toon zet met behulp van verlichting.

Staan ze uit, dan bestaan de frontpanelen van de LG MoodUp koelkasten uit platen die het best te beschrijven zijn als melkglas, maar dan nog net iets witter en gladder. Wanneer de RGB verlichting achter de platen aan gaat, dan kunnen zie iedere wenselijke kleur aannemen.

De aansturing van de kleuren verloopt via de LG ThinQ app. Die is via een omweg weer te koppelen met bijvoorbeeld Philips Hue verlichting, zodat de koelkast helemaal mee kan gaan met de sfeer van de rest van de woning.

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.