Taski Koksmes

Japanse messenmaker Kurenai gaat verder als Taski

Afgelopen jaar mochten we ons vergapen aan het Kickstarter mes van Kurenai. Het mes behaalde met gemakt goud bij ons. Niet alleen omdat het van prachtig Damascus staal was gemaakt, maar ook omdat het gewoon vlijmscherp en sterk is. Sterker nog, tijdens mijn BBQ tests snij ik nog steeds het vlees ermee zonder tussentijds te […]

Afgelopen jaar mochten we ons vergapen aan het Kickstarter mes van Kurenai. Het mes behaalde met gemakt goud bij ons. Niet alleen omdat het van prachtig Damascus staal was gemaakt, maar ook omdat het gewoon vlijmscherp en sterk is. Sterker nog, tijdens mijn BBQ tests snij ik nog steeds het vlees ermee zonder tussentijds te hebben bijgeslepen.

Maar Kurenai bestaat helaas niet meer. Het bedrijf heeft een andere naam moeten kiezen voor haar activiteiten. Deze naam is Taski geworden en inmiddels zijn de eerste samples van het definitieve mes bij ons op de redactie aangekomen. Grote veranderingen lijken niet te hebben plaatsgevonden. Het is vooral dat het mes dat we hebben getest, nog geen merk droeg. Dat is nu veranderd. Wij gaan de komende weken natuurlijk wel nog even goed testen om te kijken of dat echt de enige verandering is.

Overigens mogen we onze lezers van Taski een leuke korting geven van $100 op een set messen. Deze korting krijg je wanneer je gebruik maakt van deze link met de code ‘GADGETGEAR2024’. Wij krijgen geen kickback, maar Taski wil graag meten hoe interessant onze lezers deze messen vinden. Ja, alleen kijken op de Japanse site mag natuurlijk ook 😉

Reageren

Wij zijn JustForKoks

Wij zijn de mannen die koken. Die met passie in de keuken staan. Of deze keuken nou binnen of buiten staat maakt ons niet uit. Wij zijn altijd op zoek naar de leukste verhalen en reviews, voor jou.